Honda nagykocsi-tanulmány New Yorkban

2004.04.02. 12:18

Acura jelvénnyel lesz látható az a luxusautó-tanulmány, amely állítólag akár az új Honda Legend prototípusa is lehet. A Honda illetékesei - egy skiccen kívül - egyelőre annyit hoztak nyilvánosságra, hogy a bemutatandó modell az Acura RL jelzésű modell előfutárának tekinthető. A jelenleg futó RL viszont azonos az európai Honda Legenddel. A tanulmányautóba az ígéretek szerint az eddigi 3,5 literes 225 lóerős V6-osnál erőteljesebb motor kerül és négykerék-hajtású lesz, ami egyelőre elég szokatlan megoldásnak számít a Honda személyautóiban. Azt persze nem tudhatjuk biztosan, hogy a 2005-ben megjelenő végleges változat valóban eljut-e Európába, hiszen a Honda európai és amerikai modellpalettája igencsak eltér egymástól, de a remény hal meg utoljára...

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.