Sci-fi sportkocsi az Auditól

2004.04.08. 09:31

Az RSQ jelű tanulmány az Én a robot című Asimov-klasszikus filmváltozatához készült. Az idén nyáron mozikba kerülő filmben Will Smith kapta a főszerepet: egy nyomozót alakít, aki 2035-ben igyekszik megoldani az új társadalmi rend által generált új típusú rejtélyeket. Az ő közlekedési eszköze lesz az Audi RSQ, amely látványosan emlékeztet az Audi tavaly ősszel bemutatott Le Mans Quattro fantázianevű tanulmányautójára. Az RSQ persze nem egy hétköznapi autó: a gumiabroncsok helyén fém burkolat látható, és az egész forma hangsúlyozottan áramvonalas. A filmben az RSQ - amely kerekek helyett gömbökön gurul - egy Chicagóban zajló üldözési jelenetben kap majd főszerepet, de emellett a többi, a filmben statisztaszerepet játszó autót is az Audi szállította. A futurisztikus sportkocsi-tanulmány élőben a New York Auto Show-n lesz látható Audi standján.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.