SLR Chronograph: új Merci a láthatáron?

2004.04.16. 13:21

Igen is, meg nem is, mondhatnánk. Az SLR Chronograph ugyan valóban egy új Mercedes-termék, azonban közel sem autó, hanem, mint nevéből is kiderülhet, egy exkluzív, TAG Heuer által kifejlesztett kiegészítő, egy óra SLR-tulajdonosok számára.
A számlap az SLR McLaren műszerfalát idézi, míg a beállítógombok az autó multifunkciós váltókarjára utalnak. Az óra alapja a TAG Heuer 36 Calibre modellje, a világ egyetlen órája, melyben kombinálták a mutatók elektronikus mozgatását a szerkezet kronografikus (az óra mozgatása közben keletkező mozgási energia hajtja a szerkezetet, így nincs szükség se elemre, se felhúzogatásra) kivitelével.
Az időmérő áráról diszkréten hallgatnak a németek, de sokat elárul, hogy ahhoz, hogy ilyen órát hordhasson az ember, előbb egy Mercedes SLR McLarent kell vásárolnia...

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.