Tervezőasztalon a második Bugatti modell

2004.04.21. 15:12

Még el sem kezdték a Veyron gyártását, de már kezdődik egy kisebb modellváltozat tervezése, amely az egymillió eurós nagytestvérnél sokkal olcsóbb lesz. Thomas Bscher, a Bugatti első embere egyelőre csak annyit ismert el, hogy a munka megkezdődött, azonban a hírek szerint több változat előterve is elkészült: elképzelhető, hogy a kisebbik modell egy orrmotoros négyszemélyes kupé lesz, de az sem kizárt, hogy egy újabb középmotoros sportkocsi tervezésébe fog a cég. "A Veyronnal ellentétben a kisebbik modell számos alkatrésze a VW csoport más márkáitól származik majd. Elsősorban a Bentley-vel szeretnénk együttműködni, de a Lamborghinitől és az Auditól is átvehetünk egyes alkatrészeket." - mondta Bscher a fejlesztés lehetőségeiről. A második modell megjelenése 2007-re várható, és segítségével a jelenleg még kész gyártmány nélkül álló márka az évtized végén már nyereséges lehet.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.