Készül az új Hyundai Accent

2004.04.26. 15:28

Egyelőre alaposan elmaszkírozva tesztelik a Hyundai új modelljét. A téli tesztelések során készített kémfotón leginkább csak az autó arányait figyelhetjük meg, de az így is egyértelmű, hogy az új Accent valamivel hosszabb és szélesebb lesz mint a jelenleg futó modell. A típus a híresztelések szerint a Kia Rio továbbfejlesztett padlólemezére épül. A képen a lépcsőshátú változat látható, várhatóan ez jelenik meg először, mivel mind Dél-Koreában, mind Észak-Amerikában ezt a karosszériaformát kedvelik jobban a vásárlók. A 2005 őszére várható európai bemutató idejére valószínűleg az ötajtós csapott hátú verzió is elkészül, amely az eddig kiszivárgott információk szerint leginkább a Hyundai tavasszal bemutatott E3 tanulmányautójára hasonlít majd.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.