További kétéltűeket tervez a Gibbs Technologies

2004.04.28. 14:33

Korábban már beszámoltunk az új zélandi-brit-amerikai Gibbs Technologies Aquada névre keresztelt kétéltű járművéről, melynek sikerén felbuzdulva a cég most további változatok piacra dobását tervezi.
Jelenleg egy hétszemélyes, összkerék-hajtású modell kifejlesztésén dolgoznak, ami mérete és különleges mivolta ellenére komoly tempóra lenne képes szárazon és vízen egyaránt. A jövő havi Birmingham Motor Show-n mutatják be a Corvette 5,7 literes V8-asával hajtott új modellt, amely a cég illetékesei szerint a 350 LE-s motor segítségével körülbelül 100 mérföld/órára (160 km/h) képes szárazon és 50 mérföld/órára (80 km/h) vízen, köszönhetően a jet-ski szerű meghajtásnak. A hírek szerint a hadsereg élénken érdeklődik a jármű iránt.
További - egyelőre hivatalosan meg nem erősített - pletykák keringenek arról, hogy Gibbs egy kétszemélyes, nagyobb tömegek számára is elérhető változatot is tervez: ez várhatóan egy quad/jet-ski öszvérjármű lenne, 25 000 angol font körüli vételáron.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.