Ingyenes családi versenyhétvége a Hungaroringen

2004.04.29. 12:24

A hét végén indul a Gyorsasági Autós Bajnokság a Hungaroringen, méghozzá a Csuka Gabona Kupa elnevezésű kétnapos, ingyenes rendezvénnyel, amely amellett, hogy öt gyorsasági kategória - köztük a Mobil 1 Opel Astra Classic kupa és a Shell V-Power Racing Renault Clio Kupa - versenyeit foglalja magában, a család minden tagjának igyekszik megfelelő szórakozási lehetőséget biztosítani. A gyermekek benzingőzzel való megfertőzése érdekében a szervezők a pálya mellett komplett játszóházat alakítanak ki ugrálóvárakkal, arcfestőkkel, bohócokkal, bábszínházzal, de lesz Ganxta Zolee és Irígy Hónaljmirígy koncert, valamint légibemutató és modellautó-verseny is. Azok számára, akik nem rendelkeznek autóval, vagy inkább otthon hagynák járművüket, a szervezők külön buszjáratokat indítanak az Árpád híd pesti hídfőjétől mindkét nap 9 és 13 óra között, illetve vissza 14 és 18 óra között. További információk a szervezők honlapján.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.