Mazda Verisa: tanulmányból valóság

2004.04.29. 12:27

Bemutatkozik az év elején bemutatott MX-Micro Sport tanulmány végleges változata. A Verisa névre keresztelt jármű egyelőre csak Japánban lesz elérhető, és a tanulmány kétliteres motorja helyett egy 1,5 literes négyhengeres motort kap. A típusról egyelőre elég kevés konkrétumot árult el a Mazda, mivel Japánban is csak a nyár folyamán kezdik meg a forgalmazást. Csak annyi biztos, hogy a gazdag alapfelszereltség része lesz egyebek közt egy merevlemezes audio-rendszer, amelyben 20 GB-nyi tömörített zenei anyag tárolható. Azt egyelőre nem tudjuk, hogy a típus a későbbiekben Amerikában illetve Európában is megjelenik-e, de bíztató jel, hogy a prototípus, az MX-Micro Sport annak idején Detroitban mutatkozott be, és a Mazda márciusban Genfben is kiállította.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.