Idén is Yokohama Rally Live

2004.05.21. 15:10

Idén is működik a népszerű eredményközlő oldal, a Totalcar támogatásával készülő Yokohama Rally Live. A versenyzők által elért időeredmények a beérkezést követő másodpercekben már olvashatók a versenyek alatt, de aki lemaradt, az utólag is visszakeresheti az egyes szakaszok eredményeit. Az időkön kívül egyéb statisztikákat is megtalálhatunk, mint az egyes szakaszokon elért átlagsebességek, részeredmények stb.
A következő futamtól (OB I, Szombathely Rally, 2004 június 17-19.) teljesen átalakított formában újraindul az SMS rendelési lehetőség is, mely elsősorban azoknak nyújt tájékozódási lehetőséget, akik a futam alatt nincsenek számítógép közelben, tehát a versenyzőknek, nézőknek lehet hasznos segítség. Az SMS-megrendelők a megrendelt tetszőleges tíz versenyző eredményét rögtön azután kapják meg telefonjukra, hogy a megrendelésükben szereplők közül az utolsó is beér az aktuális gyors céljába.
Az oldal wap-on is olvasható, a wap.rallylive.hu címen. Az időeredmények mellett hírek, érdekességek, aktuális információk is olvashatók mind a wap, mind pedig az internetes oldalon.