VW Passat fantomképek - csak tiszta forrásból

2004.06.25. 12:53

A TotalCar felkérésére tíz jobbnál jobb fantomkép született a következő Passatról HVTM elitcsapatának keze alatt. A VW következő újdonságát egyelőre misztikus csend lengi körül:

 
         
    Barnucz Krisztián     Conki  

néhány kósza pletykán kívül szinte semmi nem szivárgott ki a típusról, pedig akár már 2005 elején bemutatkozhat a sorozatgyártásra érett modell. Azt már tudjuk, hogy a következő Passat nem az Audi A4 alapjaira épül, mint a jelenlegi és az azt megelőző modell, hanem az ötös Golf főegységeit hasznosítja, ami alapjaiban változtatja meg a típus jellegét.

 
         
    HajLender     Hammer  

A jelenlegi hosszanti motorelrendezéssel szemben az új modellbe keresztben álló motorok kerülnek, és - bár a hírek szerint megmarad a jellegzetes ívelt tetővonal - a típus arányai igencsak megváltoznak.

 
         
    Travis Sunderland     Jakusa  

Az új darabbal kapcsolatban az egyetlen támpontot az idei Genfi Autókiállításon bemutatott Concept-C tanulmány szolgáltatja, így a HVTM ügyes kezű tunereit is arra kértük, hogy használják fel ennek a típusnak egyes részleteit.

 
         
    Sezlony     Tomchy  

Összesen tíz fantomkép érkezett, mindegyik alkotó más-más irányból közelített a feladathoz. Volt aki a Concept-C tanulmányt alakította át, akadt aki a jelenlegi Passatból illetve a Phaetonból indult ki, és születtek valódi hibrid megoldások is. Tekintse meg képeinkét.

 
         
    HoPe     Medveh