A Honda FR-V ára

2004.10.21. 16:31

A Honda új egyterűje a jövő hónaptól lesz kapható Magyarországon, de a forgalmazó már most közzétette az autó árait. Az üléselrendezésében leginkább a Fiat Multiplára emlékeztető hatszemélyes modell négyféle változatban lesz kapható.

A legolcsóbb az 1.7 Entry lesz 125 lóerős motorral, ez 5 099 000 forintba kerül, de már itt is alapáron jár a legtöbb lényeges kényelmi berendezés, így az összes beszerelhető légzsák, az audiorendszer, az automata légkondicionáló, a távirányítós központi zár, az elektromos ablakok, az ABS és az elektronikus fékerő-elosztó, és még sorolhatnánk.

Az 1.7 Comfort 200 ezer forinttal többért néhány aprósággal tud többet: ebben már van riasztó, távirányítású hifi és sötétített hátsó oldalüvegek. Ezer forint híján hatmillióért már a 150 lóerős motorral és hatfokozatú váltóval felszerelt 2.0 Comfort modell is megvásárolható, ebben már van menetstabilizáló elektronika, tetősín és tempomat, a csúcsot pedig a 2.0 Executive jelenti elektromos napfénytetővel, gyári könnyűfém felnivel, ködlámpával és mindennel ami csak fel- vagy beszerelhető az autóba - 6 439 000 forintért.