Kémfotók a felújított 3-as BMW Coupéról

2009.08.04. 19:38

A szedán után a kupét is elérte a változás szele. Az aktuális modell nagyjából élete derekán jár, így megérett már a ráncfelvarrásra, bár az új modell ebben az évben még nem jut el a kereskedésekbe.

Az új 3-as kupé a szeptemberi Frankfurti Autószalonon fog bemutatkozni, ezek a képek München utcáin készültek. Ahogy a szedán, ez a változat is sportosabb lesz, új első és hátsó lámpákat valamint lökhárítókat kap, és lehetséges, hogy szélesebb lesz a nyomtávja is.

Az utastérben is lesznek változások, új lesz például a könyöktámasz, kap új kárpitozást és megkapja a második generációs iDrive rendszert is, melyhez egy 8,8 hüvelykes képernyő tartozik. Opcióként 80 gigabájtos merevlemezt is kínál majd a BMW az új kupéhoz, melyen zenét, vagy akár a navigációs szoftvert is tárolhatjuk.


A szedánban alkalmazott új műszaki megoldások is bekerülnek a Coupéba, lesz benne fékenergia visszanyerő rendszer, start-stop funkció és elektro-mechanikus szervo. Az új 3-as Coupe várhatóan csak a 2010-es év második felében jut el a kereskedésekbe.