Az Irmscher tuningolja a Chevrolet Cruze-t

2009.08.05. 11:38 Módosítva: 2009.08.05. 11:58

A WTCC-ben is versenyző Cruze hivatott megalapozni a Chevrolet sportosabb arculatát. Az autót az Opeljeiről híres Irmscher vette kezelésbe.

A mind optikai, mind motor tuningjairól ismert német Irmscher ezúttal nem egy Opelt alakított át, igaz, a GM berkein belül maradt, mikor megalkotta Chevrolet Cruze Bumblebee-t. A Transformers 2 hasonló nevű Camaróját vette alapul a cég, mikor hozzáfogott egy automata Cruze 1,8 LT átalakításához.

A Bumblebee 18 hüvelykes kerekeket kapott 225 milliméter széles gumikkal, és 30 milliméterrel lejjebb is ültették. A Camaróhoz hasonlóan ez az autó is kapott két hosszanti csíkot. A felnik és a tükrök, valamint néhány díszítő elem a csíkhoz hasonló narancssárga színt kapott, a fekete-narancs összeállítás remekül hangsúlyozza ki az autó sportos mivoltát. A Bumblebee dizájn nem csak afféle móka, a jövőben elképzelhető, hogy a szalonokban megrendelhetjük a kitet új Chevrolet Cruze-unkhoz, ennek ellenére nem valószínű, hogy rossz minőségű útjainkon sokat látunk majd ezekből a csinos, de minden bizonnyal kevésbé komfortos autókból.