Újabb kémfotókon a Suzuki Swift

2009.08.06. 13:58

Még mindig sok rajta az álca, de szemfüles lesifotósok egy újabb Swift prototípust kaptak lencsevégre. Az sziluett marad az ötödik, aktuális generációnál jól bevált Mini-koppintás, de a részletekben több játékosságot, igényesebb kidolgozást és LED-es lámpákat várhatunk.

Ami a technikát illeti, jól értesült forráok tudni vélik, hogy a kocsiból készül a megszokott benzines és dízel változatokon kívül egy hibrid is, de további részletekről még nincs információnk. Az alapváltozat természetesen elsőkerékhajtásos, a kínálatban marad a továbbfejlesztett Swift Sport, sőt, összkerékhajtású változat is elképzelhető.

Ami a motorkínálatot illeti, 1,2 és 1,6 négyhengeresekre számíthatunk - benzines fronton. A hibrid hajtás várhatóan először Japánban mutatkozik be, de később Európa és az Egyesült Államok is kaphat a CVT váltós, benzin-elektromos kisautóból.

A korább kémfotókhoz képest a mostani példányok kicsit többet sejtetnek az autóról. Látszik, hogy az orrrészt a Kizashi tanulmánytól örökölte a kocsi, várhatóan ilyen lesz a következő generációs Suzukik egységes arculata.