Átalakítható felnik, mindig a hangulatodhoz

2009.09.01. 19:45

Az alufelnik többsége már rég nem a jobb úttartásért, hanem színük és mintázatuk kedvéért kerül az autókra. Egy-egy garnitúrát azonban könnyű megunni, és a csere egy vagyonba kerül. Erre a problémára kínál megoldást egy német vállalkozás, a Schmidt Revolution legújabb garnitúrája.

A Mystic fantázianevű kerekek alapját egyszerű, krómkeretes, feketére porfestett belsejű alufelnik képzik, amelyekre különféle színű és mintázatú díszítőelemek csavarozhatók. A gyártó egyelőre fekete, fehér, krómozott és vörös színű díszbetéteket kínál, amelyek Torx csavarokkal rögzíthetők az öntvényhez, így az autó karakterét alapvetően befolyásoló felnimintázat néhányszor tíz perc alatt megváltoztatható.

A kínálat egyelőre eléggé korlátozott – csupán különböző szélességű 17 hüvelykes változatok léteznek – de ha az ötlet beválik, akkor nyilván többféle méret, valamint többféle színű és mintázatú betét is megjelenik majd.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.