Karbontetős változat készült a Peugeot sportkocsijából

2009.09.19. 17:23

Már 2007 óta fenyegetőzik a Peugeot egy új sportkocsival, melynek sorozatgyártású verzióját idén augusztusban mutatták be. Az első kétszáz vásárló azonban különlegesen szerencsésnek mondhatja magát, hiszen ők hozzájuthatnak a limitált példányszámú, szénszálas műanyagtetejű RCZ-hez.

Az RCZ Limited Edition-be a Peugeot 156 lóerős, 1,6-os turbómotorját szerelik, melyhez hatsebességes kézi váltót csatlakoztatnak. A különleges Peugeot-kat gyöngyház metálra fényezik, a világos szín éles kontrasztot von az autó és a fekete műanyag tető között.

Az autó utasterében is a fekete szín dominál, az üléseket és az oldalajtókat fekete Nappa bőr borítja. A Limited Edition RCZ-be a létező összes extrát beszerelték, ennek megfelelően az ára sem alacsony, Franciaországban 35500 eurót kérnek érte.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.