Új dizájn és technika a 2010-es Lexus LS-ben

2009.09.19. 17:20

A Frankfurti Autószalonon jelentette be a Lexus, hogy némileg átalakítják legnagyobb limuzinjukat, az LS-t. Megújul a hűtőrács, az első lökhárítón átalakítják a légbeömlők formáját valamint a ködlámpákat is kicserélik. Az indexlámpák a 2010-es LS-ben már ledesek lesznek.

Belül is lesz egy-két változás. Az autóba új, színes LCD képernyőt szerelnek és a műszeregység is átalakul. Az új LS-ben lesz 10 gigabájtos merevlemez, Bluetooth csatlakozó és megújult Mark Levinson hangrendszer 19-es hangszórókkal.

Ami a technikát illeti, egyelőre csupán annyit árultak el, hogy a hibrid modellekbe kisebb és könnyebb akkumulátorok lesznek, a kocsik teljesítménye pedig nő valamelyest. A 2010-es Lexus LS h hibrid hajtási rendszere megfelel az Euro V-ös normáknak.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.