Tökéletes csaj a verdához

2009.09.22. 13:57

Miss Tuning bármelyik autónak jól állna, és ezt meg is mutatja. De persze a garázs falán is jól mutat majd tizenkét hónapon keresztül.

A formás barnát Martina Ivezajnak hívják, és az idén ő lett a Bodensee mellett rendezett gigantikus tuning-találkozó szépe. A belterjesnek tűnő cím ellenére 350-en indultak a versenyen, közülük választották ki a 19 éves koszovói lányt, akiről az elmúlt hetekben a Virgin szigeteken készült fotósorozat a 2010-es Miss Tuning naptár számára. A képeket nézve egyértelmű, hogy Martina jól áll bármilyen autónak, legyen bár egyedi építésű buggy, régi Ford Thunderbird, vagy akár nevetségesen szétpimpelt SUV.

A naptár fotói kicsiben a galériánkban is megnézhetők, de aki szívesebben látná a képeket nagyobb méretben a falán, az még rendelhet egyet a kézzel fogható naptárból a tuningworldbodensee.de oldalról. Egy-egy példány 25 euróba kerül, de állítólag csupán 1500 példány készült, ami napok alatt el is fogyhat.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.