Elektromos minifurgon a Mitsubishitől

2009.10.03. 15:04

Hibrid változat már létezik a kicsiny Mitsubishiből, de a gyártó nem elégszik meg a félmegoldással, a Tokiói Autószalonon be fogják mutatni az i-MIEV villanymotoros változatát.

Az i-MIEV hybrid egy miniautó, melynek a Mitsubishi elkészítette a dobozos, kétüléses karosszériával szerelt változatát, az i-MIEV Cargót, melybe már kizárólag csak villanymotort szerelt. A kisautó külső méreteihez viszonyítva a csomagtartója elég nagy, így ideális eszköze lehet a városi teherfuvarozásnak, ráadásul jól is néz ki, elszakadt az egyszerű formáktól, modern és áramvonalas karosszériája kellemes látvány.

Az autó raktere 1350mm széles, 1180mm hosszú és 1100mm magas. A 330 voltos lítium-ionos akkumulátort a padló alatt helyezték el, a hátsó kerekeket hajtó villanymotor 64 lóerős, csúcsnyomatéka 180 Nm, vagyis a kicsi furgon egészen fickós lesz.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.