Bentley Hazzard megyéből

2009.10.12. 18:00

Valószínűleg ilyen autóval járnának a Duke fivérek, ha megnyernék a lottóötöst. Tessék kapaszkodni: itt egy Bentely konföderációs zászlóval, és Daisy Duke kerek fenekével.

A Dodge Charger nyers stílusához jól illett a narancssárga festés és a 01-es rajtszám, de ugyanezt egy kékvérű briten látni minimum meglepő, még ha a szóban forgó Bentleynek több köze is van egy Audihoz, mint a klasszikus brit mérnöki alkotásokhoz. A legszebb azonban a csomagtartófedélre hímzett kép a forrónacis Daisyről – ebbe talán az eredeti Lee Tábornok is belepirulna. Az autó egyébként egy szokványos Bentley Continental Flying Spur, csak a futóművet ültették le, és a felniket cserélték le egy 22 hüvelykes garnitúrára.

A narancssárga szörnyeteget egy hajókereskedő vállalkozás alakította a maga képére, hogy minél nagyobb feltűnést keltsenek a Fireball Run nevű utcai versenyen, de az az érzésünk, hogy a nagyszerű reklámötlet könnyen visszaüthet: ki venne bármit egy olyan kereskedőtől, akibe ennyi stílusérzék szorult?