Kutyabarát modell a Hondától

2009.10.15. 12:57

2010-től kapható lesz a Honda új, kutyabarát autója, a “Dog FriendlyTM” rendszerrel szerelt Element.

A Honda jópofa szabadidőautóját új, kifejezetten kutyák számára készített extrával egészítették ki. A “Dog FriendlyTM” rendszerrel szerelt új modellben a kutyák kényelmesebben és biztonságosabban utazhatnak, mint eddig valaha.

A Honda Elementet azoknak az aktív életet élő vásárlóknak készítettük, akik szeretnek sportolni, kirándulni. Az új, kutyabarát Element is ezt a koncepciót erősíti – nyilatkozta az amerikai Honda terméktervező részlegének igazgatóhelyettese, Vicki Poponi. Vannak olyan gazdák, akik úgy bánnak háziállataikkal, mint a gyerekeikkel, ezért kínálunk különleges kényelmet és biztonságot a kedvenceknek.

Az Element sajnos egyelőre nem jön Európába, Amerikában viszont már jövő novembertől meg lehet rendelni kutyabarát csomaggal. A praktikus, kényelmes és biztonságos megoldásnak azonban ára van, 995 dollárt kell érte fizetni a gondoskodó gazdiknak. Ezért a pénzért jár egy puha, kényelmes, de könnyen tisztítható padlószőnyeg a csomagtartóba, ventilátor, hogy a kutyusnak ne legyen melege, egy edény, melyből nem löttyen ki a víz, a kutya mégis tud inni belőle valamint egy rámpa, hogy az állat könnyebben bemászhasson a helyére.