Könnyű felismerni a Porschét? Hang után is?

2009.11.17. 18:50

Van nyeremény is a stuttgartiak játékában, de az igazi díj az öt hátborzongató motorhang.

porschexp

A Porsche több mint ötven év alatt ontotta magából a jobbnál jobb sportkocsikat – és a világ autóbuzijai ismerik is majdnem mindet. A többség persze leginkább képről, így nekik is kihívást jelenthet a gyáriak által kitalált játék: öt kategóriában három-három hasonló karakterű típus közül kell kiválasztani, hogy melyikhez tartozik az adott motorhang. Három Carrera, három klasszikus 911-es, három 911 Turbo, három utcai sportmodell és három versenyautó várja, hogy kiválasszuk közülük azt, amelyikhez a morgások, szörcsögések és üvöltések tartoznak.

Aki regisztrál, és helyesen fejti meg a rejtvényt, az nyerhet egy Porsche 911-es vezetést a Silverstone-i versenypályán, de az öt letölthető motorhang már önmagában is nagyszerű – reméljük, hamarosan azt is elárulják, melyik melyik autóhoz tartozik.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.