Új Pirelli naptár, igazi csajokkal

2009.11.19. 12:39

Se rideg divat, se döglött állatok – a 2010-es naptárban csak szép fiatal lányok lesznek, és a természet vonzóbbik oldala.

A Pirelli mindig a legjobb nevű fotósokra bízza csajos naptárának elkészítését, de az elmúlt években túl sok lett a mesterkéltség a képeken. Agyonsminkelt, hűvös divatbabák 2008-ban, undorukat leküzdve zebracsontokkal és arasznyi bogarakkal fényképezkedő lányok a szavannán 2009-ben – meglepő ötletek, de épp az hiányzik, amiért egy naptárat kitesz az ember a falra: a kellemes hangulat. Azt ígérik, az idén más lesz. A fotókat Terry Richardson készítette, hamvas, fiatal és természetes modellekkel, elcsent pillanatokkal, természetes hátterek – tenger, sziklák, pálmaerdő – előtt. Még csak a werkfotókat láttuk, de ezek alapján csak tovább nő a kíváncsiságunk: mennyi jön majd át a lányok természetes bájából.

Tizenhárom fiatal fotómodellt fényképeztek a naptár oldalaira: Catherine McNeil, Marloes Horst, Daisy Lowe, Georgina Stojilijtoric, Rosie Huntington, Abbey Lee Kershaw, Lily Cole, Gracie Carvalho, Anna Beatriz Barros és Miranda Kerr mellett egy magyar lány, Mihalik Enikő is szerepel a képeken.