Angliáig mehetünk a Lexus LFA-ért

2009.12.01. 12:46

A Toyota egyetlen autókereskedésben forgalmazza Európában az új szupersportkocsit, méghozzá Londonban.

A japánok a Park Lane Lexus-szalont jelölték ki a feladatra: itt nyitottak egy külön termet a sportkocsi számára, és egyedül itt lehet kiválasztani, hogy milyen extrákkal rendeli meg az autót. Ez ugyan viszonylag hosszú utazást jelent a potenciális vásárlóknak, de az útiköltség aligha számít annak, aki komolyan hozzá szeretne jutni egy ilyen modellhez, és így legalább még a döntés előtt láthatja élőben, testközelből az autót.

Az LFA-ból összességében 500 példány készül, és Európába becslések szerint legfeljebb 80-120 darabot szánnak a japánok, így valószínűleg hamar elkapkodják majd mindet. Az a tény azonban, hogy egyáltalán létezik kiállított példány az LFA-ból, nem csak a leendő tulajdonosok számára lehet jó hír: aki kíváncsi az autóra, Londonban bármikor megcsodálhatja, ha máshogy nem is, a kirakatüvegen át biztosan.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.