A vulgáris Volga visszavág

2009.12.10. 17:57

Pamela Andersonnak, a bálnapéniszek megmentőjének ajánlotta az egyedi gépet az orosz autóépítő vállalkozás.

A Prombon nevű céghez hatalmas mennyiségű tiltakozó levél érkezett, miután kiderült, hogy a hatalmas és méregdrága Dartz Kombat terepjáró kárpitjait a bálnák péniszéről lenyúzott, különösen finom bőrrel akarják kárpitozni. A hírverés olyan méreteket öltött, hogy a gyártó elállt ettől a tervétől, viszont úgy döntött, megajándékozza a bálnamentőket egy egyedi autóval. A tiltakozók között – a Greenpeace és a WWF mellett – ott volt az egykori Baywatch sztár és szilikoncsoda, Pamela Anderson, és a fiúk a Prombonnál nem bírták kihagyni ezt a ziccert.

Egy Volga M21-est alakítottak át, egyedi festéssel és sajátos légterelő elemekkel. A kocsi orrából egy cápa ugrik ki – némi képzavarként, hiszen a cápa hal, nem emlős, és így nincs semmi köze a bálnákhoz – a hátán a köszönjük Pamela felirattal. A cápa elhelyezésében rejlő utalás azonban így is félreérthetetlen. Az autóra ezek kívül a whalewatch és a penisguard feliratokat festették fel egy Pamela Anderson egykori önmagára emlékeztető amerikai vizimentő csaj hátulnézetével együtt.

A meredező orrú Volgát a Prombon ajándékba szánja Pamela Andersonnak mondván, oda teszi, ahová csak akarja. Az már más kérdés, hogy a színésznő elfogad-e egy ekkora ajándékot.