Vázlaton az Audi A1

2010.01.19. 16:55

Most a legkisebb Audi formatervezője rajzolgat egy picit, és magyarázza, hogy miért lesz épp olyan az A1-es, amilyen.

A vázlat csak megerősíti azt a sejtésünket, ami a korábbi kémfotó alapján már kialakult: a kis Audi minimális változásokon esett át a Metroproject tanulmány bemutatása óta. Ugyanazok az arányok, és ugyanaz a masszív övvonal, amely a tervező, Jürgen Löffer szerint az A1 legmarkánsabb jellegzetessége. A rajzon és a tipikus designer-ködösítésen kívül az autónak még egy lényeges tulajdonságáról beszélt a fiatal formatervező. A tető a nagy rivális, a Mini mintájára más színű a tető, mint az autó többi része, de az Audi még egy picit tovább megy: a vásárló külön választhatja ki a két színárnyalatot, így igen sokféle színkombináció elérhető – így próbálnak több egyéniséget adni az A1-esnek.

Nincs már egészen másfél hónap az A1-es hivatalos premierjéig: februárban közlik az első fotókat és hivatalos adatokat, az élő bemutató pedig március elején, a Genfi Autószalonon lesz.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.