Hibrid lesz a Focus RS?

2010.02.05. 11:11

A brit Auto Express értesülései szerint két új dögerős Focusszal örvendeztet meg minket a Ford a közeljövőben, az egyik az RS Clubsport, a másik a vadonatúj RS.

A Clubsport alapjául az aktuális RS szolgál. Az új modellben az öthengeres turbómotor már 350 lóerős lesz, a kocsi alig több, mint 5 másodperc alatt gyorsul majd 0-ról 100-ra. Az erősebb motor mellett az autó tömege is kevesebb lesz, és a futóművén is változtatnak. A Clubsport közelebb ül majd a földhöz, és a lengéscsillapítói is keményebbek lesznek azoknál, amelyek az RS-ben vannak.

Bár még kicsit odébb van, a szaklap megkockáztatta, azt is tudja, milyen lesz a következő Focus RS. Az Auto Express szerint az új modell várhatóan 2013-ban érkezik majd meg, és hibrid lesz, egy kétliteres turbó-, valamint egy közel 100 lóerős villanymotor hajtja, és nagyjából úgy gyorsul majd, mint a fent említett, 350 lovas Clubsport.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.