Jön az S1 meg az A1 kabrió

2010.02.12. 12:43

Három- és ötajtós, kabrió és sportos S1-es biztosan lesz majd, de elképzelhető, hogy hibridet is fognak gyártani.

Egyelőre csupán a háromajtós A1-est láthattuk, ennek ellenére már most elkezdtek szállingózni a hírek egyéb változatokról. A háromajtós értékesítését már idén megkezdik, ezt követően fog megjelenni az ötajtós A1, melynek a forgalmazása már átcsúszik a 2011-es évre.

További egy évet kell majd várni az A1 kabrióra és az igazi vadmalacra, az S1-re. Már most találgat a szakma, sokak szerint jó eséllyel lesz hibrid - benzin- és villanymotoros - modell is, de egyesek egy kizárólag elektromos árammal üzemelő A1-es megjelenését sem tartják kizártnak.

Az A1 Cabrio valószínűleg vászontetős lesz, így két legyet üthetnek egy csapásra, hiszen a vászontető olcsóbb és könnyebb is, mint a fém. Az S1 összkerékhajtású lesz, mint az összes többi S Audi, 200 lóerős, 1,4 literes TFSI motorjával nagyjából hat másodperc alatt gyorsul majd százra.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.