Tartálykocsit csapoltak közúton

2010.05.15. 13:39

Nem újkeletű az üzemanyagos mutyizás hazánkban, de a tartálykocsi lefejtésénél azért létezik elegánsabb megoldás. Az M6-os autópálya geresdi pihenőjénél érték tetten a rendőrök az üzemanyagtolvajokat, amint az egyre értékesebb folyadékot saját tartályaikba csoportosították át.

tartalykocsi

Nem véletlen, hogy egyre nagyobb indulatokat váltanak ki a sorozatos üzemanyagár-emelések az utóbbi időben, hiszen közel másfélszeresébe kerül ma a benzin, mint a tavalyi év elején. Mégis erősen túlzó utópiának gondoltuk, hogy közúton csapolnák meg a tartálykocsikat.

A térfigyelő rendszer buktatta le a tetteseket - a rendőrök élő adásban követhették a műveletet. Négy kannát sikerült megtölteniük gázolajjal, illetve az autójuk tankját, mire kiért a hatóság. Állítólag a geresdi benzinkút egyik alkalmazottja adhatta a fülest a tolvajoknak - legközelebb érdemes lenne arra is odafigyelnie, hogy hová van felszerelve a kamera.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.