Ipaddel adják el a Mercit

2010.05.30. 13:41

Nézegessen E-osztályú Merciket
Nézegessen E-osztályú Merciket

Köztudott, hogy a vállalati szoftverek és alkalmazások között a Microsoft erősebb, mint bármelyik konkurenciája. Ennek ellenére bizonyos helyeken a Mac jobban kedvelt eszköz, ezek a helyek bővültek most egy újabbal, az autókereskedelemmel.

A Mercedes Ipadeket kezdett használni a kiállítótermeiben, ezzel is könnyítve az ügykezelést. A termék bemutatása is egyszerűbb egy hordozható multimédiás eszközzel, de nem itt ér véget a felhasználás.

A pénzügyi rész, a hitelezési folyamat elindítása is könnyebb és gyorsabb lett általa - állítja Andreas Hinrichs a Mercedes-Benz Financial marketing alelnöke.

Sok sikert nekik, kétségtelen, hogy a hitelezési folyamatok bonyolultsága és unalmassága a legrosszabb egy autó megvásárlásakor. A garanciális problémák csak aztán jönnek.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.