Ittasan ugratott át a sorompó felett

2010.06.05. 11:50

Újraértelmezte a repülőtér fogalmát a texasi hölgy, aki a dallasi autópálya útdíjfizető  kapujához gyakorlatilag fékezés nélkül  érkezett, majd a betonpillért segítségül véve elemelkedett a földtől. Csak rövid időt tölthetett a levegőben, mielőtt földet érve kigyulladt az autója.

Valószínűleg kevesen ismerik Texasban a zéró toleranciát, de a kidumálós taktika ott is nagy hagyományokra tekinthet vissza. A 22 éves Yasmine Villasana a baleset után egyből nyilatkozott, hogy hátulról beléjöttek, azért ugratott át a kapun. Természetesen még az előző este fogyasztott el egy vodkás koktélt, ittasságról tehát szó sem lehet.

A biztonsági kamera felvételeiből sajnos kiderült a valóság, és az alkoholszintmérő is cáfolta a hölgy állítását, aki meglepő módon alig szenvedett sérülést Chevrolet Impalájában. Szerencsére másnak sem esett baja a furcsa baleset során.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.