Rolls-Royce-hoz is kell a tuning

2010.07.15. 07:24

Három darabot fognak gyártani a csomagból, úgyhogy nem kell aggódniuk a leendő tulajdonosoknak, hogy kettőnél több Mansory Ghost fog szembejönni velük. Hogy ezenkívül mi az értelme a Rolls-Royce tuningolásának, nehéz megmagyarázni.

Kettes Golfnál is ugyanahhoz nyúlnak hozzá a lakótelepi srácok, mint a Ghostnál a Mansory. Nagy kerék, földig lógó lökhárítók, küszöbtoldat, légterelő a csomagtartón – csak az a baj, hogy míg egy Volkswagen ezzel valamennyire egyedivé válik, a Rolls-Royce elveszti eleganciáját. Sportosságán a 68 pluszlóerőt ajándékozó chip vélhetően nem sokat változtat, hiszen nem is ez a fő erénye, de hogy a 22 colos felnik a peres gumikkal nem növelik a komfortot, az biztos.

Talán az exkluzív belső lehet az, amivel meg tudják hódítani a vásárlókat: a kétszínű bőr-alcantara kombináció valóban finom ízlésről tanúskodik, csak a bambuszfa betéteket nem kellett volna annyira erőltetni. De aki feltétlenül erre vágyik, még luxusautóhoz képest is meglehetősen vastag ceruzával kiállított számlát kell kiegyenlítenie: mintegy harmincmillió forint a pompás tuningcsomag ára.