Egyre magasabban repül a Citroën

2010.07.24. 13:02

A Citroën Sebastien Loeb segítségével az elmúlt hat évben víz alá nyomta minden ellenfelét a rali világbajnokságban. Most megmutatják, milyen magasra jutottak a Xsarákkal, C4-esekkel.

Jövő héten tartják a rali világbajnokság finnországi futamát - a régebben Ezer tó rali néven elhíresült eseményt. A tükörsima murvás gyorsaságikon elképesztő átlagsebességeket érnek el a versenyzők, de az igazi érdekességek a fergeteges dobbantók, amelyeken a pilóták bátorság függvényében akár 60-80 métereket ugratnak. Kedvcsinálónak kiadott a Citroën egy top tízes fotóválogatást, amelyben az elmúlt tíz év leglátványosabb repülései láthatók.

Nem csak a finn raliból - Új-Zélandról, Svédországból, Olaszországból és Norvégiából is szemezgettek az albumhoz, de Loeb idei 85 méteres törökországi ugratása sem maradhatott ki. „Nem gondoltuk volna, hogy ilyen messzire tudunk repülni” – mondta a hatszoros világbajnok, miután lejött a gyorsaságiról.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.