Újabb pletykák a szellem-Stratosról

2010.08.07. 07:37 Módosítva: 2010.08.07. 07:37

Egy darab van belőle a világon, de két színben, mi az? Folytatódik a találgatás.

A kép a fiatblog.nl tulajdona
A kép a fiatblog.nl tulajdona

Legutóbb bemutattunk két képet, mely állítólag idén júniusban készült a Fiat baloccói tesztpályáján. Most előkerült két újabb kép, és némi plusz információ. A két új képen egyértelműen ugyanaz a modell van, mint a napokban megjelent, rossz minőségű felvételeken, csak a színe más. A legújabb pletyka szerint az autó tényleg létezik, egy igencsak jómódú autóbuzi kérésére építették meg, és nem hogy sorozatgyártásba nem kerül, de nem is készül belőle több egyáltalán.

A kép a fiatblog.nl tulajdona
A kép a fiatblog.nl tulajdona

A pletyka szerint a Stratos hasonmás egy F430 Scuderiára épült, de elképzelhető, hogy a tengelytávját lerövidítették, hogy jobban hasonlítson a 2005-ös koncepcióautóra – írja a worldcarfans.com. Különös, hogy cikkükben egyszer sem tesznek említést arról az egyszerű tényről, hogy a két újabb fotón a kocsi szürke, míg az előzőeken fekete volt, ami több mint érdekes, ha tényleg csak egy példány készült belőle.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.