A lányok szerint cuki az autósmink

2010.08.29. 15:12

Az autóknak arca van, ezt régóta tudja mindenki. A fényszórók belső-felső felületének letakarása, azaz a „morcosítás” már húsz éve divat, de az autóhoz készült szempillákhoz, illetve szemkontúrokhoz mostanáig várni kellett.

A magát Carlashes-nek nevező cég mindössze huszonöt dollárért, azaz megközelítőleg ötezer-nyolcszáz forintért kínálja a fényszórók felső pereme fölé rögzíthető pillákat. A homofóbok tiltakoznak, azonban a női tulajok szerint trendi, mi több, egyenesen cuki az új optikai tuning.

A Carlashes persze nem állt meg a szempilláknál: ezen kívül egyéb termékkel is készültek, amivel csábosabbá varázsolható az autó tekintete. A szemceruza hatását utánozza a motorháztetőre ragasztható matricacsík, melynek felülete tele van apró kövekkel. Ez olcsóbb is, mint a műszőr: tizenkilenc dollárt kell érte leszurkolni, azaz nagyjából négyezer-kétszáz forintba.

Akármennyire is abszurd, az autós szempilla hódít. A cég ott van a facebook-on, egyre nagyobb rajongói táborral, közösségi élettel, kacagással, cukisággal: a tulajdonosok folyamatosan töltögetik fel az installáció utáni képeket. Nézzenek be a galériába, érdemes.