Az unatkozó sejknek villantani jó lesz

2010.09.04. 16:08

Hamdan Bin Mohammed Al Nahyan a tulajdonos neve, rá lehet irigykedni. Mi inkább az autóépítőre lennénk kíváncsiak, aki megvalósította az ötletet. Először tenyerünkbe temettük arcunkat, amikor megláttuk ezt az idiótaságot, de a technikai bravúr előtt kalapot emelünk.

Hidraulikával persze sok mindent meg lehet oldani, ha van annyi hely, mint ebben a Nissan terepjáróban. De hogy a kormányzást hogyan sikerült megtartani működőképesen, az már érdekesebb kérdés.

Al Nayhan sejk nyilván nem a funkcionalitásra törekedett, a videó végén jól látható az optikai geg, ami a fehér oldalfalú gumikkal üt csak rendesen. Felemelt második tengellyel ugyanis a harmincas évek oldalra szerelt pótkerekeit imitálja a terepjáró, amihez az előre tolt orr adja meg a megfelelő arányokat. Ha másra nem, jampizásra tökéletesen alkalmas a jármű, de reméljük, nem terjed el járványként a megoldás.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.