Vasárnapi őrület a Kakucsringen

2010.09.10. 10:45

Hétvégén Rallycross és Autocross futam lesz Kakucson, Budapesttől 30 percre.

Egy nagyobb átalakításnak köszönhetően a Kakucsringen már nem csak aszfalton, hanem laza talajon is lehet csapatni, így a pálya már alkalmas Rallycross és Autocross futamok rendezésére. Az első ilyen jellegű rendezvényre most hétvégén kerül sor, kilinccsel előre száguldó sok száz lóerős gépeket és garantáltan izgalmas versenyeket láthat, aki szeptember 12-én kilátogat az M5-ös mellett fekvő versenypályához.

A rendezvény egynapos, a fanatikusok már korán reggel is kimehetnek, hiszen 8.30-kor már lesz szabadedzés, de az első éles futam 11.15-kor indul. Délutánra eldől, kik kerülnek be a legjobbak közé: a döntőket 15.30-tól kezdik lebonyolítani. További infók a rendezvény honlapján.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.