Rendelhető a háromszáz lóerős Suzuki

2010.09.18. 07:31

Maga a koncepció már májusban létezett, csak akkor még nem volt biztos, hogy a későbbiekben bárki kaphat majd belőle. A háromszáz lóerős Suzuki Kizashit prototípusként emlegették, az erőnövelő csomagot ráadásul nem is a gyár fejlesztette. Azt gondoltuk, szépen lassan ez is eltűnik majd a süllyesztőben.

De nem. A Road Race Motorsport által épített tuning Kizashi nem csak él, lélegzik és belehörög a levegőbe, de sokasodik is. Rendelését bárki leadhatja a megfelelő átalakító csomagra, melyeket mind az RRM kínál.

A Suzuki motorját két lépcsőben izmosíthatjuk a gyári 185 lóerőről, így a Kizashi 200 vagy 300 lovas is lehet. Utóbbit turbófeltöltő segítségével érte el az RRM – mindkét változathoz azonnali gázreakciót ígérnek.

A tuningcsomag nem kerüli el a futóművet sem, itt három lehetőség közül választhatunk – attól függően, mennyire akarjuk elpályásítani, elkényelmetleníteni a Suzukit. Nagyobb teljesítményű fékek, toronymerevítő teszik teljessé az RRM extralistáját.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.