Fotókon a következő VW Beetle

2010.10.05. 17:18

Ahogy korábban ígérték, alacsonyabb lesz a következő Bogár – arányaiban már-már a 356-os Porschékat idézi.

Az új Bogár iránti kereslet hamar alábbhagyott a kezdeti hisztéria után, ami elsősorban annak köszönhető, hogy autónak nem volt igazán jó, és csak bizonyos célcsoportok stílusához illeszkedett. A következő generáció azonban másnak ígérkezik: várhatóan valamivel tágasabb lesz belülről, és sokkal könnyebb lesz férfiakat elképzelni a volánjánál. Ugyanakkor a fontosabb stílusjegyek megmaradnak, így a különálló sárvédők, bennük a nagy kerek lámpákkal, és a bogárhátú sziluett. Ha minden igaz, az új modell, amely az aktuális Golf-platformra épül, viszonylag erős motorokkal lesz kapható: 105 lóerős 1,2 literes, 160 lóerős 1,4 literes és 210 lóerős, 2 literes, turbós benzinesekkel, illetve 105 és 140 lóerős, 1,6, illetve 2 literes dízelekkel.

Nem véletlen, hogy a Bogár utódját már ilyen kevés álcázással próbálgatják: a premierre legkésőbb jövő tavasszal sort kerítenek, így a hírek szerint 2011 májusától a piaci bevezetés is megkezdődhet.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.