2010.10.12. 17:13

Idén is kiválasztották a legjobb csajt a World Bodensee Tuning szépségversenyén, és mostanra el is készült vele a jövő évi Miss Tuning naptár.

A háttértéma ezúttal egyértelműen az amerikai vonalat követi. Akár brutális hot-rod, akár Ford T, Chevrolet Impala, Corvette, Nascar-versenyautók vagy gömbölyű pick-up van a háttérben, Kristin Zippelnek mind jól áll. Korábban már megmutattuk a naptárkészítés werkfotóit – azokat ismerve meglepő a kontraszt: egy jó fotós és persze némi utómunka miféle csodákra képes. Mindehhez persze megfelelő helyszín is kellett: a képek a Nagy Tavak környékén készültek még a nyár folyamán.

A Miss Tuning naptár az előállításával töltött időhöz képest kifejezetten kis példányszámban lesz elérhető, mindössze 1500 darabot nyomtatnak belőle, darabonként 25 eurós áron. De ennél alighanem fontosabb a feltűnés, amit a szépségverseny és a naptárfotók keltenek, jó reklámot csinálva ezzel Németország egyik legnagyobb tuningtalálkozójának.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.