Itt az autótolvajok álma

2010.10.22. 14:45

Vajon mennyi idő alatt lopnák el itthon az igazi aranybetétekkel díszített Fiat 500 Dolce Vitát?03

Fenice Milano nevéhez fűződik a legújabb pimpelt Fiat 500-as, melyet nemes egyszerűséggel úgy neveztek el: La Dolce Vita. Nos, valóban édes lehet az élet azoknak, akik olyan autót választanak, mely kívül-belül csillog a sok aranytól.

Felsorolni is hosszú lenne, melyek azok az alkatrészek, melyek igazi, 24 karátos aranyból készültek, illetve arannyal vonták be őket. Magyarországon mindenesetre nagyon meg kell majd nézni a tulajdonosoknak, hogy hová parkolnak, különben igen hamar lekapargatják majd az értékes fémet a tetőoszlopokról, vagy letörik a tükröket, vagy egyszerűen csak lepattintják egy csavarhúzóval a 24 karátos logót.

Piros és fehér színben lesz kapható az 1,4-es, 101 lóerős, automata Fiat 500C-ből kialakított 24 karátos autó, melynek utasterében, ahol éppen nem arany csillog, kézzel varrott bőr feszül vagy tikfa betétek ékeskednek.

A kocsi műszerfalát is újratervezték, az aranykeretbe foglalt műszeregységet középre helyezték Fenice Milano kézművesei. Sajnos arról egyelőre nincs információnk, mibe kerül a sok csillivilli, mit kér majd a Fiat az édes életért cserébe, de valószínűleg túl sokat.