Megoldás a hülye sofőrök ellen?

2011.02.02. 06:20

Ez akár a te tested is lehetne, hirdeti a szöveg az óriásplakáton. Ezen vajon elgondolkoznak?

A fotón látható lepukkant óriásplakát Oroszországban található, állítólag Nyizsníj Novgorod közelében az egyik forgalmas főút mellett. Elsőre elég ijesztő – legalábbis messziről a rongybaba és a piros festék lehetne akár emberi test ér vér is, legalábbis ha valaki csak fél szemmel nézi. Hogy hatásos-e, azt nehéz felmérni, de a szándék legalább megvan, és a maga morbidságában kétségkívül megdöbbentő a két kilógó láb, mellette a felirattal, amely szabad fordításban valahogy így hangzik: ez itt akár a te tested is lehetne.

Ez persze csak egy lehetséges módja annak, hogy a felelőtlen sofőröket megpróbálják gondolkodásra késztetni – ami, valljuk be, nem olyan egyszerű feladat – de talán egy a hatékonyabbak közül, még ha nem is túl ízléses az ötlet.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.