Ez lenne a vadiúj Lamborghini?

2011.02.23. 13:36

Ritka eset, hogy a nyomtatott sajtó megelőzze az online médiát, de most úgy tűnik, a horvátok nagy halat fogtak. Déli szomszédaink Evo magazinjában ott díszeleg a sosem látott Aventador, mindenféle álcázás nélkül.

Rengeteg kémfotó készült már a Murcielago utódjáról, de a gyár csak a szénszálas vázat mutatta meg a Genfi Autószalonra tervezett bemutató előtt. Kétségtelen, hogy a most kiszivárgott fotó minden részletében megfelel az eddig látottaknak, mégis nehéz elhinni, hogy bő egy héttel a bemutató előtt már meg is száradt a festék az újságpapíron.

Aki még nem hallott volna róla, az Aventador LP700-4, mint minden Lamborghini, elsősorban a Ferrari alá szeretne borsot törni. Hétszáz lóerős, 6,5 literes V12-est tenyésztettek bele, amely hétsebességes váltón át küldi a nyomatékot a Haldex rendszerű összkerékhajtáshoz. Így 2,9 másodperc alatt éri el a százat, végsebességét 350 km/h-ra mondják.

Március 3-án nyitják a kapukat Genfben, akkor megtudjuk az igazságot.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.