Kié lesz a legrondább Bugatti?

2011.03.10. 16:50

Kevesen birtokolhatják ugyan, de bárki készíthet magának Veyront, és beszállhat a csúnyasági versenybe, ha van negyed órája.

uglybugies

Az autókonfigurátor elsősorban ugyan hasznos eszköznek készül azok számára, akik látni szeretnék, hogy milyen lesz a megrendelt autójuk, de egyesek számára szórakozást is jelenthet. Különösen ha olyan szépen kiszínezhető vele az autó, mint a Bugatti flash-játékával. Valószínűleg a készítők sem annak a háromszázegynéhány embernek szánták, aki valóban Veyron-vásárláson töri a fejét, sokkal inkább az álmodozó tömegeknek. Ők pedig rá is haraptak.

A Facebookon már el is indult egy verseny, ahol a legborzalmasabb színösszeállítás lesz a nyerő. Az eddig beküldött pályamunkákon látszik is, hogy nem is olyan nehéz igazán rettenetes kombinációkat találni: van, aki az ordenáré sárga-lila kombinációtól várja a győzelmet, mások inkább a döglött barna-szürkékkel, vagy az olyan klasszikus diszharmóniákkal próbálkoznak, mint a vörös-kék vagy a zöld-piros.

A verseny még tart, így bárki nevezheti a saját munkáját – feltéve, hogy képes és hajlandó elcsúfítani az amúgy jó külsejű sportkocsit.