Csajok, lóerők és Gymkhana

2011.03.18. 17:33

Március 25-27-én ismét a Carstyling.hu Tuning Show nyitja meg az idei autós szezont. A hatodik életévébe lépett gigashow nem csak hazánk, hanem a Kelet-Közép Európa legnagyobb hasonló jellegű rendezvénye. A kiállítás három napja alatt a hazai, valamint nemzetközi tuning és hifi élet legütősebb alkotásai, termékei és vállalkozásai mutatkoznak be, fergeteges látvány és új programok kíséretében.

A több száz átépített autót felvonultató rendezvényen, az évek óta egyre növekvő állandó nemzetközi jelenlét is rekordot dönt majd. Az Európa összesen nyolc országából érkező autócsodák listáját nem csak magánépítők makulátlan alkotásai teszik ki, de számos komoly demóautó is idegurul hozzánk erre a három napra.

A Tuning Show egy szenzációs új autós sportág, a Gymkhana hazai megszületését is magával hozza, melynek első versenyére a rendezvény három napja alatt kerül sor. Hogy mi is az a Gymkhana? A válasz egyszerű; talán nem sok benzingőz-fanatikus él a világon, aki ne látta volna a legendás Ken Block-féle videókat. Ez a gyorsulás, a drift, és a szlalom akrobatikai látványosságainak legjava egy pályára sűrítve, melyben a hátramenet is követelmény. A sport japánban már régóta létezik, az Egyesült Államokban pedig a neves raliversenyző honosította meg. A futótűzként terjedő őrület március 25-től hazánkban is kezdetét veszi.

A 2010-ben debütált műsorszám nagy sikerére való tekintettel idén is lesz élő autóépítés: akárcsak az amerikai SEMA Show-n az Overhaulin' és Chip Foose munkálatai, kicsiben, de gyakorlatilag ugyanaz a program lesz megtekinthető az idei Tuning Show-n. A kiállítás három napja alatt a műanyagos munkáktól kezdve, a futóművön, teljesítménynövelésen, az utastér és hifi beépítésen keresztül a komplett fényezésig minden átalakításra kerül a donor autón. A gyárból éppen csak kigurult új Golf VI-os épülése a helyszínen kialakított arénában követhető majd nyomon.

A Tuning Show immár hagyományosan a legnagyobb hazai hoszteszgárdával büszkélkedhet! Az elengedhetetlen szexi hölgyek mellett számos új műsorszám örvendezteti majd a férfitársadalmat, köztük egy rendkívül tüzes új produkció, a Carstyling Dolls első magyarországi fellépése.

A 2011-es program az eddigiekhez hasonlóan a legnagyobb hazai szakirányú vásár is egyben. Több mint 100 kiállító a tuning, hifi és a háttéripar szinte minden területét lefedve mutatja be portékáit, a legkisebbektől a legnagyobb, luxus kategóriás márkákig. Ez nem minden: a számos program mellett megújult fődíjjal várnak mindenkit, aki jegyet vált az 2011-es Showra! Ez pedig nem más, mint akár egy komplett autóátalakítás kétmillió forint értékben, amit a szervezők állnak neked!

További infókért, és naponta frissülő újdonságokért kattanj rá a www.tuningshow.hu, vagy a www.facebook.hu/carstyling weboldalakra!

(x)