Akár zöldséges furgon is lehetne a Nagybanin

2011.03.27. 17:43

Nézzék meg ezt a Mercedes Sprintert: kívül csak egyszerű, sötétített ablakos furgon, ami vihetné a pórnépet a Liszt Ferencre, vagy hozhatná a vecsési káposztát a Nagybani piacról. A Brilliant Transportation nevű cég pontosan ilyen Sprinterekkel képzeli el a modern, kényelmes, luxus körülmények között történő földi személyszállítást. A tágas tér, a felhasznált anyagok még az S-osztálynál is nagyobb kényelmet ígérnek.

A Brilliant Van névre hallgató Sprinter belsejét teljesen átalakították. Középen négy, egymástól teljesen független szék néz egymás felé – a hátsók mögé betettek egy plusz üléssort, így összesen hét személy szállítására képes a Merci.

Ha szórakozni akarna az utas, két darab 32 colos LCD-TV áll a rendelkezésére – a hang nyolc hangszóróból érkezik. Természetesen az olyan alap dolgok nem hiányoznak, mint a 3G-s internet, a műholdas tévé, a konferencia beszélgetések lezavarására alkalmas kihangosító rendszer és a nyomtató.

„A személyszállítás teljesen új módját mutatjuk be a közönségnek, ami megfelelő alternatívája lehet a légi- és vasút közlekedésnek.” – mondta Richard Fertig, a Brilliant Transportation elnöke. „Ezek a Sprinterek főleg azon családokat, zenekarokat, fellépőket és vállalati vezetőket célozzák, akik az utazást nem szeretnék holt időként megélni, és akik szeretik, ha tágas, nagy belmagasságú kényelmes utastérben utazhatnak.”

A hírek szerint a Brilliant Van nem csak képen szép: a részletekben is nagyon alapos munkát végeztek a kivitelezők. Ez a Sprinter a cég a csúcsmodellje, de számos szerényebb autót is tartanak a kisebb pénzűeknek. A BT az USA-ban elérhető szolgáltató.