Subaru XV – az meg mi?

2011.04.13. 11:34

A japán gyártó Kínában leplezi le az új tanulmányautót, amely azonban egész szériagyártmány-közelinek látszik. És bár nem árulták el, hogy pontosan mi ez, az az érzésünk, az Outback sorozat folytatódik, lefelé.

xv

A Subaru annyit ír a képhez mellékelt közleményben, hogy „új generációs crossover jármű, amely az SUV-k célszerűségét divatos formában tálalja”. A tanulmány sziluettje valóban egy egész lendületes, magas, csapott hátú formát mutat, amely könnyedebb, mint a Foresteré, és kisebb, mint a Legacy Outbacké. Egy ilyen típus iránt lehet is kereslet, legalábbis erre utal, hogy manapság világszerte ilyen magasított modellek kezdik felváltani a hagyományos családi autókat. Azaz egy ilyen típus Európától Észak-Amerikán át Japánig és Kínáig új vásárlókat hozhat a Subarunak, amire Japán legkisebb autógyártójának szüksége is volna.

Úgy hallani, az XV most ugyan még csak tanulmány, de egy éven belül megmutatják a szériaváltozatot is, amely lényegében a váratlanul hamar leleplezett új Impreza sorozat egyik kiegészítője lesz.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.