Újra rajzanak a bringások

2011.04.30. 14:15

A kerékpárosok délután négytől ismét megszállják a belvárost. Az I. Utolsó Critical Mass néven meghirdetett össznépi tekerés szokás szerint jókora káoszt okoz majd. Kis odafigyeléssel azonban elkerülheted a dugókat.

Itt tessék majd vigyázni, vagy anyázni. Az útvonal:

Vérmező 16:00 - Attila út - Alagút - Lánchíd - Apáczai Cs. J. u. - Irányi u. - Ferenciek tere aluljáró - Erzsébet híd - Rudas fürdő - Erzsébet híd - Kossuth L. u. - Astoria - Károly krt. - Erzsébet tér - Andrássy út - Városliget Királydomb, bringaemelés, happy and 18:30

Az Erzsébet híd, valamint a Lánchíd a rendezvény egésze alatt le lesz zárva, a Hősök terén, az Oktogonon, a Margit és Szabadság hídon pedig torlódás várható. Legjobb ha az egész belvárost elkerülöd, ha mégis halaszthatatlan a kötelesség érdemes metrózni, vagy villamosozni. A buszok kerülőutakon közlekednek majd, ami szintén nagy késést jelent.

Ha mégis autóba ülsz, akkor észak-déli irányban az alsó rakparton, kelet-nyugati irányban pedig az Árpád- és Lágymányosi hídon tudod majd elkerülni a dugókat. Javasolt kerülőút még az Alkotás út és a Hungária körút.