Ilyen lesz az új Beetle RS

2011.06.13. 14:31

Még csak hetek teltek el a 2012-es Beetle leleplezése óta, de a VWvortex máris előáll egy RS változattal.

Az átalakítást végző Volkswagen-guru vortex a Beetle RS Projekt nevet adta a folyamatnak, mely jelenleg az első fázisban tart. Ezalatt csak küllemre változtatnak az autón, ezt követi majd egy újabb fázis, ahol új felfüggesztést és kipufogót kap a bogár.

Az már elsőre szembetűnő, hogy a Porsche GT3 RS-nél is használt dizájnelemekkel dolgoztak a vortexnél, de láss csodát: megtévesztő lett a hasonlóság. Alacsony profilú Continental abroncs a 20 colos narancssárga felniken, Brembo féktárcsák, Beetle RS felirat mind a két oldalon, végignyújtva a küszöb fölött és máris úgy fest, mint egy vérbeli német sportautó.

A munka rohamléptekben halad, de az RS még közel sincs kész. A sietség oka, hogy az átalakítást be kell fejezni mire a Beetle 2012 a kereskedőkhöz kerül, vagyis 2,5 hét alatt.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.