Ford Cobra Snakehead

2011.07.03. 19:33

Andrus Cipriani (állítólag) arról ismert, hogy lelkes amatőrként, egyedi koncepcióautókat tervez saját komputerén. Legújabb kreációjának a Ford Cobra Snakehead nevet adta, és igencsak sikerült felkeltenie vele az autós sajtó figyelmét.

Azt a mindenit, mennyire jól néz ki ez a koncepció. Andrust a Cobra nagy motor/kis kasztni filozófiája inspirálta, és ezt az irányvonalat sikerült egy gyönyörű vonalvezetéssel ötvözni. Igaz, motorról kár itt beszélni, de engedjünk a készítő akaratának, és higgyük el, hogy egy 5 literes V8-as van a gyönyörű motorháztető alatt.

Természetesen az autó megmarad annak, ami: vagyis pixelek tökéletes összhangjának. Mi azért titkon reménykedhetünk, hogy a Ford elles valamit belőle, mert kár lenne veszni hagyni egy ilyen szépséget.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.